Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
U zoekt een partner in grondwerken in Antwerpen?

Uw geluk staat aan uw kant, want Kermans biedt alles wat u zoekt! Onze expertise in grond- en graafwerken is ongezien en bovendien geniet u van onze vakkundige handen aan een prima prijs-kwaliteitsverhouding!
Uw huis en ondergrond zijn volledig safe met...

...Kermans professional naast uw zijde! Tonnen professioneel materiaal, vakkundige producten en handige werktuigen sterken ons team van stielmannen en voeren al uw grondwerken uit met een perfect resultaat tot gevolg!

Grondwerken

Kermans vormt uw specialist voor alle grondwerken in Antwerpen. Of u nu particulier bent of bedrijfsverantwoordelijke, u kunt te allen tijde rekenen op onze professionele hulp. We zijn graag uw aanspraakpunt voor al uw toekomstige bouwwerkzaamheden!

Riolering

Rioleringswerken zijn nooit een fijn klusje om uit te laten voeren, laat staan om ze zelf te doen. Daarom is een helpende hand meer dan welkom. Kermans verzorgt met plezier als uw rioleringswerken in Antwerpen. Van vernieuwingen tot herstelling, alle is mogelijk!

Graafwerken

Uitgravingen van bouwputten, van zwembaden, van vijvers en nog veel meer... Kermans is de partner bij uitstek voor al uw graafwerken, ongeacht de omvang van uw project. Vertrouw al uw plannen toe aan onze medewerkers en wees zeker van een perfecte uitvoering.
Specialiteiten

Kermans zorgt voor uw grondwerken in Antwerpen met een stipte service

Staat u aan het begin van een nieuwbouwproject? Dan bent u zich er vast en zeker van bewust dat hier vele graaf- en grondwerken aan te pas zullen komen. Bent u van plan enkele renovaties uit te voeren aan uw huis, tuin of oprit? Ook dan is een helpende hand meer dan welkom. Kermans is hierbij uw redder in nood, want u kunt ons inschakelen voor al uw grondwerken in Antwerpen. Een minutieuze uitvoering zorgt voor het perfecte resultaat!

Bovendien maakt de omvang van uw project ons helemaal niet uit. Onze medewerkers kunnen dankzij hun jarenlange ervaring – we vormen namelijk een familiebedrijf dat meer dan 30 jaar lang bestaat! – en uitgebreide kennis en knowhow het hoofd bieden aan elke uitdaging en verzorgen meer dan graag al uw grondwerken in Antwerpen. U geniet van een meewerkend zaakvoerder op de werf, een vast team van professionals en dit voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Afbraak-, graaf- en grondwerken, ze omvatten een heleboel diensten die u vast en zeker van pas kunnen komen. Wat had u bijvoorbeeld gedacht van een partner voor de uitgraving van uw zwembad of vijver? Of misschien bent u van plan een nieuwe septische put te installeren, maar moet de oude nog worden aangepakt? Of is uw hele riolering aan vernieuwing toe, maar weet u niet waar te beginnen? Kermans zorgt dat om het even welke grondwerken in Antwerpen tot een goed einde wordt gebracht.

Uw grondwerken in Antwerpen zijn in goede handen bij Kermans!

Dankzij onze ervaring, zijn we ons er ook van bewust dat niet alleen een goede uitvoering van uw werken een absolute must is, maar dat ook een goede klantenservice van groot belang is. Daarom komen we graag ter plaatse om u persoonlijk te ontmoeten en om uw situatie ter plekke te bekijken. Op deze manier kunnen we ons inwerken in al uw wensen en vereisten om uw grondwerken in Antwerpen zo goed als het kan van een leien dakje te laten lopen met een 100% tevredenheidsgarantie.

U hoeft verder ook geen schrik te hebben voor eventuele schade. Zo gebruiken we bijvoorbeeld rijplaten tijdens al uw grondwerken in Antwerpen, wat deze schade beperkt tot een absoluut minimum. Waar andere bedrijven mogelijks uw grond of bestrating kapotrijden, zorgt onze werking ervoor dat de druk steevast gelijk verdeeld wordt. Op deze manier wordt ook uw ondergrond niet beschadigd, alsook uw buizen, riolering en ga zo maar verder.

Wilt u zeker zijn van een goede uitvoering van uw grondwerken in Antwerpen met een perfect resultaat tot gevolg? Vertrouw deze dan toe aan onze handen en contacteer Kermans vandaag nog voor al uw vragen en/of opmerkingen. U kunt ons steeds bereiken via het telefoonnummer 03 385 33 67 of via het e-mailadres info@kermans.be. Onze medewerkers helpen u zo snel mogelijk verder!
© 2014-2017 Kermans BVBA
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Google+
Onze regio's
Contacteer ons
Kermans BVBA
Groenlaan 29
2980 Zoersel
Tel.: +32 33853367
GSM: +32 477221735
Fax: +32 33859266
Contacteer ons